TM Voima Oy müüs ehitusäri Caverion Industria Oy-le

TMV Service Oy, TMV Line Oy ja TMV Power OÜ müük Caverionile viidi lõpule 1. veebruaril 2023. TM Voima Oy ja TMV Green OÜ jätkavad taastuvenergia projektide arendamist Soomes ja Eestis. Müüdud äride käive oli 2021. aastal 30,5 miljonit eurot.

 

„Projektide suurused kasvavad ja töövõtjatelt nõutakse üha rohkem oskusteavet ja ressursse. Caverioni osana on meie äridel paremad võimalused selle muutusega toime tulla. Lisaks sobib Caverioni töötajate oskusteave ja kliendikeskne lähenemine suurepäraselt TM Voima ettevõtete teguviisidega,“ ütles TM Voima ettevõtete tegevjuht Kim Tahkoniemi.

 

„Pärast seda äritehingu saab TM Voima tulevikus keskenduda rohkem taastuvenergia projektide arendamisele Soomes ja Eestis.“
“Käimasolev rohepööre ja taastuvenergeetika kasvav nõudlus, vajavad märkimisväärseid investeeringuid elektriülekande ja -jaotuse infrastruktuuri. Caverion on hästi positsioneeritud, et toetada energia sektorit ja meie lisateadmised ning ressursid võimaldavad meil oma kliente veelgi laiemalt teenindada. Ootame oskustega spetsialiste meie meeskonnaga liituma,“ ütles Caverioni tööstusdivisjoni juht Elina Engman.

 

ROHKEM INFORMATSIOONI:

Kim Tahkoniemi
+358 45 7731 2540
kim.tahkoniemi@tmvoima.fi

 

CAVERIONIST

Caverion on Soomes asutatud aktsiaselts, mille aktsiad on noteeritud Nasdaq Helsinki börsi nimekirjas. Caverion on Põhja- ja Kesk-Euroopa ekspert nutikate ja jätkusuutlikult ehitatud keskkondade alal, võimaldades efektiivsust ja inimeste heaolu. Caverion pakub ekspertnõu hoonetele, infrastruktuurile ja tööstusobjektidele nende kogu elutsükli jooksul: alates nende kavandamisest, projekteerimisest, ehitamisest kuni tehnilise ja tööstusliku hoolduseni, halduseni ning jms kaasnevate nõustamisteenusteni. 2023. aasta detsembri lõpus oli Caverioni grupi teenistuses umbes 15 000 spetsialisti kümnes riigis.

https://www.caverion.com/

TMV GREEN Oü

TMV Green on pühendunud heitmevaba taastuvenergia projektide arendamisele ja rajamisele. Usume vastutustundlikesse teguviisidesse ja tugevatesse partnerlussuhetesse kohalike kogukondadega. TMV Green kavandab ja ehitab eelkõige tuuleenergia projekte, kuid huvitub ka päikeseenergia, energia salvestamise ja vesiniku tehnoloogiate arendamisest. Meie projektid on välja töötatud, arvestades kohalikke inimesi ja kogukondi ning austades loodust. Liituge meiega, et toetada rohelist energiat.

tmvgreen_contactus